Team Boerenkracht

Sytze Pool

Eigenaar

Hi ik ben Sytze Pool,

Ik ben opgegroeid in het boerendorpje Oudega. Heb de opleiding produceren, installeren en energie gevolgd. Vanaf jongs af aan beoefen ik verschillende sporten. De laatste 2 jaar zijn Stoyjan en ik fanatiek bezig met fitness en voeding en alles wat er mee te maken heeft. We willen daar graag in verder groeien. Mijn hobby’s zijn o.a. fitness, voetbal en watersport. Samen met Stoyjan zijn wij van jongs af aan al een ondernemend duo geweest.

Vragen? Stuur me gerust een berichtje via sociaal media.

Stoyjan Jens de Jong

Eigenaar

Hi ik ben Stoyjan Jens de Jong

Ik ben opgegroeid in het boerendorpje Oudega, vanaf jongs af aan ben ik al sportief aangelegd, heb vele sporten beoefend en de laatste jaren is mijn focus gericht op fitness waar ik dagelijks mee bezig ben. Het ondernemerschap zit vanaf jongs af aan al in mijn genen. Ik kom uit een ondernemers gezin. Naast BoerenKracht volg ik de vooropleiding voor politie en werk tevens bij de beide bedrijven van mijn ouders. Mijn hobby’s zijn fitness en kickboks en watersporten zoals zeilen, waterskiën of varen. Verder ben ik een buitenmens mag graag actief bezig zijn.

Vragen? Stuur me gerust een berichtje via sociaal media.

Evert & Lisa.

Voeding en traningsschema’s

Wij zijn Evert en Lisa.

Gemotiveerde en gecertificeerde trainers die samen met jouw aan je doel willen werken, en deze doelen die opgesteld zijn samen te behalen. Maar ook om jou als persoon, fysiek én mentaal sterker te maken. Wij bieden jou een persoonlijk realistisch ontwikkeld plan hoe wij jou doelen kunnen behalen.

Wij zijn een samenwerking gestart met boerenkracht, dit is een jong team vol met energie. Dit hebben wij gedaan, omdat wij er van overtuigd zijn dat je met de juiste voeding plus aanvullende supplementen sneller je doelen kunt bereiken. Wij doen ons uiterste best om klanten een goede basis te geven voor een gezonde, fitte en leuke levensstijl.

Heb je vragen of wil je advies kijk dan op onze site of vind ons op Instagram.

Rehan

personal trainer | promotor

Hi Ik ben Rehan
Job: Korps Mariniers.

Boerenjongen uit het mooie dorpje Oudega.
Hou me en aantal jaren flink bezig met trainen en spieren. Fitness nu zelf 8 jaar en ben me de laatste jaren er steeds meer in gaan verdiepen wat er allemaal nodig is voor een juiste shape. Je komt er steeds meer over te weten en steeds betere ervaringen qua trainwijze/eetwijze maar ook wat er allemaal nodig is op bijv. een rustdag. Verder volg ik nog een medische opleiding en chill ik hem met de maten.
Ik vind het leuk om me er dagelijks mee bezig te houden en mensen hierin verder te helpen. 

Vragen? Stuur me gerust een berichtje via sociaal media