Wij streven er naar om jou als klant van alle bekende betaalmethodes te voorzien. Onze partner voor het afhandelen van betalingen is Omnikassa van de Rabobank. Betrouwbaarheid en veiligheid zijn bij online transacties de belangrijkste aspecten. Door gebruik te maken van de modernste beveiliging en versleuteling ben je beschermd tegen online fraude. Op deze pagina staat beschreven hoe wij betalingen afhandelen.
Wij accepteren de volgende betaalmethodes:

iDeal

Kies voor iDeal en je wordt als vanzelf door het betaalproces geleid. Log in bij jouw bank en autoriseer de betaling. Het geld wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven.

Paypal

Ook kun je bij ons betalen met behulp van Paypal. Het grote voordeel hiervan is dat jouw creditcardgegevens niet zomaar bij iedereen bekend worden.
Het bestel- en betaalproces verloopt in het geval van Paypal als volgt:
• Log in Paypal als betaalmethode.
• Vervolgens moeten de gegevens van je Paypal-account worden ingevoerd: emailadres en wachtwoord.
• Als alles klopt, bevestig je de bestelling.

After Pay

AfterPay voert het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht ontvangt van AfterPay. In de online omgeving Mijn AfterPay kun je jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren.
Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden dan kun je voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar www.afterpay.nl