Levering

Wij behandelen u bestelling met de uiterste zorgvuldigheid. De goederen besteld bij boerenkracht.com worden op het door u aangegeven adres afgeleverd in binnen- en buitenland. Goederen worden geleverd conform de wettelijke in Nederland geldende bepalingen aangaande verkoop op afstand. In het algemeen kunt u uw bestelling binnen 1-2 werkdagen verwachten, uitzondering hierop zijn de producten die een bewerking nodig hebben als personalisatie of naam- en nummer bedrukking.

Voorraad

Voor alle producten op deze site geldt: zolang de voorraad strekt. Hoewel deze site met de meeste zorg is samengesteld en ook regelmatig wordt bijgewerkt kan het voorkomen, dat door vertraagde aanvoer en/ of andere omstandigheden, een of meerdere artikelen niet (meer) leverbaar zijn. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Prijs-, zet-, kleur- en modelwijzingen voorbehouden. Mocht het product tijdelijk uitverkocht of niet te leveren zijn dan ontvangt u een bericht van ons.

Bezorgen bestelling

De goederen worden van dinsdag t/m zaterdag bezorgd. Het pakket wordt bij eventuele afwezigheid maximaal 2 keer aan de deur aangeboden. Daarna ontvangt u een afhaalopdracht voor het in de buurt gelegen afhaaldepot.Wij bezorgen alle artikelen van uw bestelling, indien mogelijk, in één pakket.

Verzendkosten

Nederland, Duitsland en België: is de verzending gratis vanaf € 60,-. Onder de € 60,- worden er € 6,95 berekend.